Keramiek producten

Keramische tegels hebben als belangrijkste eigenschap dat ze krasvast, slijtvast en kleurvast zijn. Tevens zijn ze maatvast en niet zwaar van gewicht. Een terras aangelegd met keramiektegels zal prachtig blijven, mits de juiste ondergrond is gebruikt.

Graag geven wij je hier over advies. Keramische tegels zijn gebakken tegels gemaakt van een mengsel van o.a. klei, zand en kleurstof. De vorm van de tegel wordt gemaakt in een mal. Onder hoge temperaturen worden de tegels gebakken. De uitstraling van de tegel wordt bepaald door een gekozen print.

Met de huidige technieken variëren de prints enorm. De kans dat u een identieke tegel weer vindt is uiterst klein.
Italië en China zijn de grootste producenten van keramische terrastegels. Beide met de voordelen van krasvastheid, slijtvastheid en kleurvastheid..

keramiek 2
DSC 0036 01
DSC 0032 01
DSC 0035 01
keramiek 3
keramiek 1

INSPIRATIE OPDOEN IN ONZE SHOWTUIN

sierkleinersierbestrating

Ons uitgebreide leveringsprogramma bekijkt u in onze showtuin. Hier zijn niet alleen diverse soorten straatwerk, grind, zand en stenen te bekijken, maar u vindt er ook prachtig aangelegde vijvers, terras overkappingen en natuurlijk accessoires zoals schanskorven, zandbakken, speeltegels etc. Kortom, een bezoek meer dan de moeite waard. Van dinsdag t/m zaterdag zijn onze ervaren adviseurs aanwezig voor een passend advies. 

Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag van 09:00 tot 17.30 uur
en op Zaterdag van 09:00 tot 16.00 uur
Liever 'n afspraak ? stuur ons een mail of bel naar 0412-401605

 

OFFICIEEL DEALER TERRAS & TRENDS

Sierbestrating Oss is officieel dealer van Terras & Trends.
Wilt u inspiratie opdoen voor uw tuin, of bent u op zoek naar praktisch advies en uitleg.
klik dan hier.