Schanskorven

Schanskorven zijn zeer geschikt voor het creëren of afscheiden van ruimtes in de tuin. Een van de grootste voordelen van de korven is de flexibiliteit. De korven kunnen in bijna alle afmetingen worden gemaakt en ook de steenvulling is eenvoudig aan te passen aan de stijl van de tuin. Dit geeft de hovenier of tuinarchitect vele mogelijkheden bij het ontwerp.

De combinatie van het “strakke” gaas met de natuurlijke vulling maken de korven tot een uniek element in de tuin. Een duurzaam alternatief voor een houten schutting en onderhoudsarm in vergelijking met een “groene oplossing”.

Het plaatsen van de korven doe je in eigen beheer of laat het door onze ervaren medewerkers uitvoeren. Het plaatsen is een handigheid, die voor de ervaren hovenier geen enkel probleem vormt. Ook is het mogelijk om tijdelijk ondersteuning aan te vragen, zodat u een vlotte start met het project kunt maken.

Mocht je nog vragen hebben, dan staan wij je graag te woord.

schans1
schans5
IMAG1871-1
schans3
schans4
20170822 000126
schans2

INSPIRATIE OPDOEN IN ONZE SHOWTUIN

sierkleinersierbestrating

Ons uitgebreide leveringsprogramma bekijkt u in onze showtuin. Hier zijn niet alleen diverse soorten straatwerk, grind, zand en stenen te bekijken, maar u vindt er ook prachtig aangelegde vijvers, terras overkappingen en natuurlijk accessoires zoals schanskorven, zandbakken, speeltegels etc. Kortom, een bezoek meer dan de moeite waard. Op woensdag, vrijdag en zaterdag is onze ervaren verkoopmedewerker aanwezig voor een passend advies. 

Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag van 09:00 tot 17.30 uur
en op Zaterdag van 09:00 tot 16.00 uur
Liever 'n afspraak ? stuur ons een mail of bel naar 0412-401605